Rabu, 17 Oktober 2012

bercuti ke surabaya..memang best.

rasanya agak dah basi untuk ku coretkan kenangan bercuti dengan teman2 ke surabaya Feb 2012. seperti yang kami rancangkan telah tiba masanya mengikut jadual tiket Airasia yang kami tempah masa rm 10 sehala dan rm 10 baliknya juga. tidak termasuk lain bayaran yang di kenakan. syukur saat yang di nantikan untuk bercuti dengan teman2 telah tiba masanya GO HOLIDAY  lagi. kami bertolak dari LCCT pada pukul 7.20am dan sampai di juanda internasional airport lebih kurang pukul 9.20 kalau tak silapku. di sana kami telah di jemput oleh pak didi sebagai pemandu pelancong kami di sana. sampai kami terus di bawa makan direstoran desa masakan tradisional orang surabaya.lepas tu pak didi bawak kami ke mall tunjungan plaza memang best kat sini banyak barang boleh di beli.tapi kami datang jalan2 dulu sebab rancangan awal nak bershopping di PGS plaza kat situ memang murah barang2 yang memang kami nak cari dari awal lagi.

2 ulasan:

 1. Salam. Boleh bgtahu tak camne nak contact dgn pak didi? ini emel saya vanillaise_24@yahoo.com TQ

  BalasPadam
 2. Assalamualaikum Tuan/Puan.

  Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

  Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
  Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

  KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
  Tour operator & Travel Agency

  Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

  Contact person : Amsyahril
  Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
  E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


  BalasPadam